Bewust leven hoeft niet ingewikkeld te zijn

In 2015 ontstond het idee voor Uw Stadsboer. We wilden bewust leven makkelijker maken, een duurzame levensstijl dichtbij brengen. Wij brengen het goede leven thuis. Dat doen we door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren.

Op de Tippe en in de uiterwaarden langs de IJssel lopen onze koeien. Ze zijn te ontmoeten op het Haagpad, het wandelpad dat we aanlegden om de natuur en kennis daarover te delen. Wij brengen het goede leven thuis. Dat doen we door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren. (H)eerlijke zuivel, biologisch rundvlees, biologische kaas, vechtdal eieren, kortom: de basis die ieder huishouden telkens opnieuw nodig heeft.

Winkel

We hebben ook een winkel in hartje Zwolle. Een prachtige plek waar we een mooie selectie van duurzame, biologische kwaliteitsproducten aanbieden. We organiseren er ontmoetingen over natuur & voeding en proeverijen van onze producten. Bewust leven begint volgens ons namelijk met verbinding, met elkaar, met kennis over biologisch leven, over dieren en de natuur. Welkom!

Al generaties lang

Met ons bedrijf zetten wij een Zwolse familiegeschiedenis voort. Ver voordat het populair werd, was de familie Sluiter namelijk al stadsboer. Op de Lure, het huidige Hanzeland, verkochten opa & oma Sluiter groenten en allerhande producten van het land. Wij willen deze familiegeschiedenis op eigentijdse en eigen wijze voortzetten, op een manier die past bij een leven in de stad. Zodat bewust leven niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Biologisch

Biologische boodschappen uit de eigen regio. Daarmee houden we onze ecologische voetafdruk klein.

Specialist

Al generaties lang geven wij het boerenspecialisme en de kennis over biologisch leven, dieren en de natuur door.

Regionaal

Al onze producten komen uit de regio. We willen de natuur en stad opnieuw met elkaar verbinden.

Thuisbezorgd

Eten met respect voor mens, dier en natuur is niet ingewikkeld. We brengen al onze producten gewoon bij je thuis.