Voel je verbonden!

In de afgelopen periode hebben we het weer kunnen ervaren: als mensen zijn we kwetsbaar. Juist die kwestbaarheid zorgt ervoor dat we behoefte krijgen aan verbinding. Niet alleen met je familie en je vrienden maar ook met je omgeving. Onze missie is werken aan verbinding tussen boeren en burgers, tussen producenten van voedsel en de consument. Maar we willen vooral dat Zwollenaren zich weer thuis en verbonden gaan voelen met de prachtige natuur rondom onze stad.

Uw Stadsboer beheert een paar hele mooie gebieden, zoals de Tippe, de …. en de Schellerwaard. We proberen daar het natuurinclusieve beheer van weide en natuur te laten zien. Biologisch natuurlijk! Deze gebieden hebben we bewust ook opengesteld voor publiek, zodat je ermee verbonden kunt raken. Voel je welkom!

Biologisch waar het kan, duurzaam waar het moet

De producten die Uw Stadsboer verkoopt zijn vrijwel zonder uitzondering lokaal geproduceerd, biologisch waar het kan en anders duurzaam waar het moet. Transparantie over de herkomst van het product is ons sleutelwoord. Al vele zwollenaren hebben inmiddels kennsigemaakt met onze producten en wekelijks bestellen ze (een deel van hun) dagelijkse bij Uw Stadsboer.

Kennismaken?

Wil jij ook kennismaken met onze producten? Dat kan! We bieden mooie kennismakingspakketten aan. Trakteer jezelf of geef een mooi lokaal cadeau aan je relaties, geef een borrelpakket aan je personeel of bestel het als Kerstgeschenk. We kunnen de pakketten fraai verpakken, maar wil je liever een feestelijke cadeaubon kan dat ook!

Neem contact op voor de mogelijkheden! Je kunt ons bereiken via e-mail, WhatsApp of telefoon.

 

Het team Uw Stadsboer

Biologisch

Biologische boodschappen uit de eigen regio. Daarmee houden we onze ecologische voetafdruk klein.

Specialist

Al generaties lang geven wij het boerenspecialisme en de kennis over biologisch leven, dieren en de natuur door.

Regionaal

Al onze producten komen uit de regio. We willen de natuur en stad opnieuw met elkaar verbinden.

Thuisbezorgd

Eten met respect voor mens, dier en natuur is niet ingewikkeld. We brengen al onze producten gewoon bij je thuis.