Uw Stadsboer aanwezig bij event “Rivierverhalen langs de IJssel”

Uw Stadsboer staat vrijdag 21 juni op het “Rivierverhalen langs de IJssel event.” Hier verzorgen wij bewuste en biologische hapjes van de BBQ voor de deelnemers. Kom wandelen door de uiterwaarden van Schelle en Oldeneel. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang. Luister onderweg naar verhalen over de IJssel en muziek van band Tangarine dat speciaal voor dit event een nummer heeft geschreven.

Blaarkoppen

Sinds 31 maart grazen onze blaarkoppen in de uiterwaarden van de Schelle en de Oldeneel. Deze uiterwaarden zijn het decor van “Rivierverhalen langs de IJssel.” Zo geniet je niet alleen van de prachtige natuur en verhalen maar krijg je ook een goede indruk hoe onze koeien erbij lopen.

Meewandelen

Wil je meewandelen? Dat kan! Meld je snel aan via rivierverhalen@souslesarbres.nl. Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Vermeld je naam en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Kosten bedragen € 9,-. Bij dit bedrag is ook een consumptie van Uw Stadsboer inbegrepen.

De wandeling start om 20:15 uur bij de pont tussen Zwolle en Hattem. Voor meer informatie kun je terecht op: http://www.souslesarbres.nl/rivierverhalen-langs-de-ijssel/.

Let op: deelname moet bevestigd zijn door de organisatie.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.